torsdag, april 24, 2008

Tre katter testar - Musprovning



Idag har katterna fått tre nya möss! Så de bestämde sig för att ha lite Musprovning!

Först ut:
Pipmusen
Betyg:
Beskrivning: En mus som piper vid anfall. Mycket spännande i början men eftersmaken var lite för "övermogen". Den var även väldigt tung och klumpig och kändes inte alls verklighetstrogen. Tog inte lång stund förren den låg ensam under en stol. Nä, ingen hit- Nästa mus!

Fjädermusen
Betyg:
Beskrivning: Rasselmus med långt päls och fjädrar i olika färger.
Provning: Den här musen gillade alla tre katterna! En perfekt aptitretare att leka med innan frukost. Texas blev som en liten kattunge igen och finsmakaren Zeke purrade nöjt! När Hajen började morra för att han bara ville ha musen för sig själv var det dags att ta fram nästa mus..

Lilla Mockamusen

Betyg:
Beskrivning: Extra hållbar mus i mocka med rassel.
Provning: Denna lilla krabat har en ung, frisk smak men samtidigt väldigt segt skinn. Hajen tyckte den var perfekt i tyngd och storlek medan de större killarna tyckte den var alldeles för liten - den bara rann genom klorna. Därför får den 3/5 för att den passar perfekt för den mindre katten men kanske inte så bra för
den större.

För att jämföra smak och tuggmotstånd så tog Zeke fram en gammal favorit som han har haft lagrad i vattenskålen en tid! Detta var inte mindre än Leopardmusen! Smakade bättre än någonsin!








Denna får betyg: utav alla katterna!

//Zeke, Texas & hAJeN

3 kommentarer:

  1. Haha, både jag och Jonatan fick oss ett gott skratt åt detta. =) Haha, du är så rolig, leopardmusen hänger kvar på topp!! Kram Zah

    SvaraRadera
  2. Nu får du nästan ha en ny musprovning efter de som du köpte på utställningen!
    Har du kvar den som Zeke dödade? Kunde blitt ett roligt kort :)

    SvaraRadera
  3. lol låg ju sönderätna möss överallt i läght! Hur lång livstid har en sån där igentligen? :)
    Det var himla kul att leka apport med Texas, plötsligt sitter han bakom en o har en mus i munnen hihi så sött!!! Hajen skulle dock vara med jämt så Texas hann ju aldrig hämta dom där mössen haha.

    SvaraRadera