söndag, september 27, 2009

När matte?


När skall jag få prova den nya Furminator-kammen du har köpt??
Skulle behöva bli av med lite lurv!:smile:


Speciellt skägget skulle behöva trimmas lite..


..och den enorma busken där bak fixas till..


Men tro inte jag tänker visa upp den bilden här iallafall! Vill ju inte förlora mina fans.. :smile:

Tassar

9 kommentarer:

  1. Vilken stilig grabb du är Zeke!! Wow! Ska bli intressant att se hur nya Furminator fungerar. Vi har en här hemma som kanske skulle uppskatta den (och en som inte behöver titta på den alls *smile*). Fast, först på listan står nog en tovkam eller vad det heter. Får du inga problem med tovor Zeke?

    SvaraRadera
  2. Vi har en furmaster här hemma! De är oslagbara på många områden och på olika pälsar! Lycka till med att göra den stiliga killen om än mera stilig än vad han redan är!

    SvaraRadera
  3. Nu har matte betällt en till oss också! Zeke, du är så snygg så ...lurv eller inte! Förstår att det kan vara jobbigt att dopap skägget i maten dock!

    SvaraRadera
  4. mooch - Jo, jag brukar få lite tovor under armarna ibland efter att jag legat på blött golv i duschen. Men dem klipper matte lätt bort. Hajen däremot får aldrig några tovor. Vet inte hur han lyckas för vi ligger ju jämt på samma platser och gör samma saker!! *hum*

    Helena - Låter ju toppen! Hoppas den funkar lika bra på oss! :)

    Athena o lillfisen - Tack! Ja, det är lite jobbigt att ha gamla matrester i skägget, men bra om man blir hungrig senare :)

    //Zeke

    SvaraRadera
  5. Zekelurv, du bprde skicka in nån bild till nästa månadstävling på TMC!

    Men vi tycker du är härlig med allt ditt lurv ju! Jag (Buffe) har nog samma tur som Hajen har aldig fått några tovor, undrar o mdet har med päls typ/längd o göra eller kanske att vi har dilution o att det på något sätt påverkar pälsen så den tovar mindre, vad vet jag. Skönt för oss. I.o.f kom jag på att Vinnie inte brukar ha några tovor heller o matte behöver inte borsta mer än varannan vecka o nån gång har det gått längre o det är itne nån fara heller. Blir spännande o se hur det går med furminatorn. Lova att visa före/efter bilder. *blink*

    Nosgos från oss!

    SvaraRadera
  6. Mjauuuarn's såå Stilig & Ståtlig,fast...
    Hmjauu får nog hålla mé om liite att du bör testa Furminatorn ;) *mjauufniss*

    Jam Kram & NosePûssar från Oss!!!!

    SvaraRadera
  7. Åh, jag hittade till eran blogg via Kattforum och vilka fantastiskt vackra katter du har!!!!!!! Är alldeles stum av beundran när jag ser alla vackra bilder, har snart kollat igenom hela bloggen... Jag bor också i Göteborg har 2 stycken maine coon-pojkar på 11 mån och 6 mån, vi använder Furminatorn då och då med väldigt gott resultat- det blir iaf lite mindre hår hemma:)
    Hälsningar Jennie med coonisarna Malaco och Odyzzeuz.

    SvaraRadera
  8. Bara tre månader kvar till julafton Zeke, kanske lika bra att du sparar på ditt fina skägg!
    Kram Maria & co

    SvaraRadera
  9. Min älskade favvoKisse
    Puzz på dig

    SvaraRadera