onsdag, mars 11, 2009

Krafs, krafs i lådan!

Ni kanske undrar vad vi krafsar tassarna i när vi är på toaletten..:smile:
Vi använder Magic Clean från Vitakraft.
Det är kristaller som suger upp kisset och kapslar in otrevlig lukt. Luktar ingenting! Matte behöver bara plocka bort bajset!
En påse Magic Clean innehåller 5 liter kristaller och räcker i en vecka för oss tre monsterkatter. Matte brukar köpa påsarna på ICA Kvantum för 56 kr styck. Kanske inte det billigaste alternativet men det är så skönt att slippa dålig lukt och sand i hela lägenheten som håriga tassar annars lätt kan dra med sig! :smile:


Magic Clean 5 liter


Vad det 10 matkulor vi sa för att jag ska stå här en stund?


För 20 matkulor så kan jag gosa lite också!

Krafs från

4 kommentarer:

 1. Hm, får väl be husse att köpa lite så jag kan testa. Men jag gillar egentligen bara ever clean. Om jag inte får den sanden så lägger jag en hög bland husses handdukar.

  SvaraRadera
 2. Sippo - Haha!
  Ibland kanske det är dumt att byta sand om man har något som funkar!
  Sen är ju våran matte lite lat också.. Med kristaller så slipper hon ju ta bort kisset. 3 katter som kissar som en hund ca 2 gånger om dagen - det skulle bli ca 6 vändor extra till lådan om vi hade använt vanlig sand :)

  SvaraRadera
 3. Den reklambilden kommer få våran matte och husse och åka till Ica maxi och inhandla dessa kristaller och testa på en av våra lådor, för dom tycker vi drar med oss alldeles för mycket sand överallt :-)Undra varför dom vill åka utomlands för dyra pengar när man kan gå barfota hemma hos oss och få sand mellan tårna :D

  SvaraRadera
 4. Hotchkiss - *fniss* Ja, de där tvåbeningarna är helt tokiga ibland! :)

  Nospuss
  /Texas

  SvaraRadera